Van Vliet - Corona: Welke maatregelen treffen wij? Lees meer

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Beste relatie,

De maatregelen van de Nederlandse regering om de verspreiding van COVID-19 (Coronavirus) te beperken, zijn u ongetwijfeld niet ontgaan. Voor Van Vliet Afvalinzamelaars B.V. heeft de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten de hoogste prioriteit. Van Vliet Afvalinzamelaars B.V. probeert met een aantal praktische maatregelen het risico op besmetting tot een minimum te beperken en tevens de continuïteit van de inzameling van uw afval te blijven waarborgen. Wij vragen hierbij ook uw begrip, medewerking en flexibiliteit.

Op dit moment hebben de maatregelen die het kabinet gisteren bekend heeft gemaakt geen invloed op onze dienstverlening. We staan dan ook voor u klaar, zoals u dat van ons gewend bent. Hoewel we de impact het liefst zo minimaal mogelijk willen houden, kunnen de maatregelen mogelijk gevolgen hebben voor de uitvoering van onze dienstverlening. We vragen u om begrip indien de routes niet worden gereden zoals u van ons gewend bent. Indien wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren, zullen wij daarover communiceren.

Van Vliet Afvalinzamelaars B.V. hanteert de volgende maatregelen:

  • Wij volgen uiteraard adviezen van het RIVM op;
  • Wij hebben ons personeel geïnstrueerd afstand te houden op de bouw en op klantlocaties, en contact met uw medewerkers te vermijden;
  • Klantafspraken worden - indien mogelijk - omgezet naar telefonische afspraken;
  • Medewerkers met klachten wordt verzocht thuis te blijven.

Ons verzoek aan u als klant:

  • Rolcontainer-klanten willen we vragen om de rolcontainers zoveel mogelijk buiten uw bedrijf aan te bieden, zodat onze medewerkers niet uw pand in hoeven en niet in de buurt hoeven te komen van uw medewerkers;
  • Wij vragen u zoveel mogelijk contact op te nemen via e-mail (info@vvabv.nl), omdat onze telefonische bereikbaarheid mogelijk iets minder is dan normaal.

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers van Van Vliet Afvalinzamelaars B.V.  

Copyright 2017 - Van Vliet Afvalinzamelaars B.V.