Van Vliet - Corona: Welke maatregelen treffen wij? Lees meer

Wat we doen

ADVIES OVER MAATWERKOPLOSSINGEN

Iedere organisatie heeft eigen afvalstromen. In soorten en hoeveelheden. Het inzamelen en afvoeren ervan is maatwerk.

WELKE CONTAINERS ZIJN VOOR U HET MEEST GESCHIKT?

Op welke plekken kunnen die het beste staan? Hoe vaak komen we ze legen? En wanneer komt dat voor u het beste uit? Onze afdeling Sales adviseert over de oplossing die u het beste past. En zorgt dat die werkt…en blijft werken. Met heldere afspraken en duidelijke facturatie.

Zie ook Containers

BEPERKEN EN SCHEIDEN AFVAL

De adviezen van Van Vliet Afvalinzamelaars gaan ook over het zoveel mogelijk beperken van afval. Dat is uiteraard beter voor het milieu én beter voor uw budget. Ook het gescheiden inzamelen is belangrijk. Als bedrijf of organisatie bent u daar zelf verantwoordelijk voor.

WIJ MAKEN U DAT GEMAKKELIJKER DOOR

Voor elk type afval de beste combinatie van container cq ophaalfrequentie aan te bieden. Zie ook Soorten afval

VEILIG EN MILIEUBEWUST WERKEN

Onze mensen werken schoon, netjes en veilig. Hinder en overlast voor uw bedrijf en de omgeving beperken we tot een minimum. Onze chauffeurs beschikken allemaal over het VCA-diploma voor veilig, gezond en milieubewust werken. Zie ook Certificaten

DUURZAAM AFVOEREN EN VERWERKEN

Het afval voert Van Vliet Afvalinzamelaars af naar instanties die aan alle wettelijke eisen voldoen. Zo weet u zeker dat uw afval op de meest duurzame wijze vernietigd of gerecycled wordt. Zie ook Milieu

IN VEILIGE HANDEN

Voor het inzamelen van vertrouwelijk materiaal (papier of digitale informatiedragers) werken wij met gespecialiseerde partners die dit type afval snel en volledig vernietigen. Uw vertrouwelijke informatie kan niet in handen van anderen komen. Ook voor het verwerken van gevaarlijk afval werken wij met gecertificeerde partijen.

BENT U GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTVERLENING?

Neem dan contact op met onze salesafdeling: bel [telefoon] of mail naar [email]

Copyright 2017 - Van Vliet Afvalinzamelaars B.V.